Rólunk, bővebben 2018-06-07T21:25:51+00:00

Rólunk, bővebben!

Cégünk vagyonvédelmi, tűzvédelmi, füstelvezető, megfigyelő, informatikai és kaputelefon rendszerek kiépítésével, üzemeltetésével foglalkozik.

Tovább olvasom

ELŐSZÓ

Az elektronikus vagyon­védelmi rendszerek a ’90-es évek elején jelentek meg Magyarországon. A rend­szerváltás után a romló közbiztonság is hozzájárult ahhoz, hogy a modern, könnyen kezelhető elektronikus jelzőrend­szerek hamar elterjedtek a lakosság körében.

Az első riasztó rend­szereket Halász József egyéni vállalkozó készítette Sopron­ban. Később, 1993-ban a Németh Villamos­sági Vállal­kozás munkatársai egy felü­gyeleti köz­pontot is kialakítottak a befutó jelzé­sek fogadá­sá­hoz (Team Biztonsági Szolgálat a volt AFIT területén). A szakem­berek emellett a tűzjelző rend­szerek tele­­­pítését is meg­kezd­­ték a város­ban és környékén, ezek felü­gye­leti központja pedig a Soproni Tűzoltóságon kapott helyet. Egyebek mellett az e feladatok kivitelezése során szerzett tudás és szak­mai tapasztalat alapozta meg Csontos Tamás, Simon László és Töltl Sándor későbbi, 2003-ban elindított közös vállalkozása, a Nyugat Biztonságtechnika Kft-t létrejöttét.

CÉGÜNK, MUNKA KÖZBEN

Tekintse meg cégbemutató videónkat! Ebben a videóban bemutatjuk néhány referenciánkat, kollégáinkat és telephelyünket. Ezen felül beszámolunk szolgáltatásainkról röviden és közérthető módon.

RÓLUNK

Cégünk vagyon­védelmi, tűzvédelmi, füstelvezető, megfigyelő, informatikai és kapu­telefon rend­szerek kiépítésével, üzemel­tetésével foglalkozik. Jelenleg mint­egy 400 partnerünk, közületek és magánszemélyek igényeit szol­gál­­­juk ki.

Az elmúlt 15 évben számtalan riasztó, tűzjelző és kamerás megfigyelő rendszer tervezésével, kivitelezésével (referencia itt) bizonyítottuk rátermettségünket, szakmai felkészültségünket. Tudásunkat a szakmai képzéseken való részvéte­lünk teszi naprakésszé.

Szeretjük munkánkat, hiszen tevékenységünk szerteágazó, érdekes és sokszínű. A napi rutin tevékenységek mellett a számunkra kihívást jelentő, különleges feladatokat is örömmel oldjuk meg. Ilyen volt például a fertőszép­laki templom harang­jainak irányítása a temetőből vagy a GySEV Zrt. Liszt-évfordulós mozdo-nyának hangosítási rendszervezérlése.

Munkánkban elsőd­le­ges és a minőség, ezért a legmoder­nebb, csakis kiváló alap­anyag­­ból készült berendezésekkel dolgozunk (Paradox és DSC termé­kek, System-Sensor, Apolló, Hik-Vision, Axis és Netavis stb…) Munkánkat megbízha­tóan, precízen végezzük, emellett igyekszünk némi humort is csempészni a mindennapokba.
Filozó­fiánk: biztonság mindenekelőtt!

TERVEZÉS

Igényfelmérés (szükség esetén a helyszínen), tervdokumentációk elkészítése, hatósági ügyintézéssel, szaktanácsadás.

KIVITELEZÉS

A tervek helyszíni kivitelezése, a biztonságtechnikai rendszerek beüzemelése, majd tesztelés és átadás-átvételi szakasz.

KARBANTARTÁS

Az általunk kivitelezett rendszerek időszakos karbantartása, kapcsolattartás és hibák esetén azonnali elhárítás.

LÉPJEN VELÜNK KAPCSOLATBA!

Az alábbi kapcsolati űrlap kitöltésével kapcsolatba léphet velünk. Kérjük, valós adatokat adjon meg, hogy kollégáink rövid időn belül válaszolhassanak Önnek.